Maro Service Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Maro Service Nederland
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Maro Service Detachering is de divisie en dienstverlener voor de gehele Nederlandse arbeidsmarkt binnen onze organisatie en is opgericht in 1998. Dit is hét adres als het gaat om het uitzenden en detacheren van personeel voor korte en langere perioden.

Of het nu om een productiemedewerker of directiesecretaresse gaat, wij gaan voor u aan de slag!
Wij hebben als doelstelling ons ten opzichte van andere spelers op deze markt te onderscheiden. Dit doen wij door met name een betere service te verlenen en te streven naar een hogere kwaliteit van onze medewerkers waar vele anderen het volgens ons laten liggen.

Wij willen voor u de partner zijn die u zoekt en die uw taal spreekt. Om dit te kunnen bewerkstelligen zullen wij nadat we contact met u hebben gehad bij u op werkbezoek komen om ons te kunnen verdiepen in uw organisatie en werkwijze.

Daarna gaan we voor u aan de slag om te kijken welke match we zouden kunnen maken en of de desbetreffende(n) hier ook interesse in hebben. We vinden namelijk dat het beste resultaat wordt behaald als de liefde van twee kanten komt. Daarin ligt onze kracht. Hiermee hebben we ons de afgelopen jaren kunnen onderscheiden, met name als het gaat om service en kwaliteit.



Locatie

Maro Service Nederland
2991LK Barendrecht Zuid-Holland NL