Delta Tandartsen Sweelinckhof

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Delta Tandartsen Sweelinckhof
  • 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Voor een mooie en moderne tandartspraktijk in Gravenzande zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistent(e) voor 3 tot 5 dagen per week. De werkdagen kunnen in overleg worden bepaald. Afhankelijk van je werkervaring en ambities worden je taken ingericht. Naast assisteren aan de stoel, zal je ook bezig zijn met baliewerkzaamheden en omloopwerkzaamheden. Kortom, veel taakvariatie wat de baan erg leuk maakt! Je komt te werken in een erg gezellig en hecht team.

Wil jij werken in een fijn team in een mooie tandartspraktijk in Gravenzande? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jij als allround tandartsassistente:
Ervaren en/of een relevant diploma.
Beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.
Flexibel, collegiaal en leergierig.
Enthousiast en een teamplayer!
Omschrijving van de tandartspraktijk
Deze moderne praktijk is te vinden in Gravenzande en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De praktijk heeft 7 ruime behandelkamers en je komt te werken in een leuk team. De beste zorg aanbieden aan patiënten en een fijne werkomgeving creëren staat centraal in deze praktijk!

Arbeidsvoorwaarden
Conform KNMT-richtlijnen.

Salarisindicatie conform KNMT arbeidsvoorwaardenregeling: 1860,00 - 2.670,00 bij een 38-urige werkweek.

Interesse in deze vacature?
Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze leuke vacature? Dan ontvangen we graag je cv! Bel of stuur een WhatsApp of mail naar :

[email protected]
063 976 91 41



Locatie

Delta Tandartsen Sweelinckhof
2692BD 's-Gravenzande Zuid-Holland NL