Binck Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Binck Groep
  • Binck Groep
  • Den Haag, Zuid-Holland

Binck is hét bureau van aanpakkers, wij gaan verder dan andere bureaus en stimuleren werkkrachten en opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en zorg, continu om grenzen te verleggen. Wij zijn het uitzendbureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Wij kijken met een grote ambitie naar de toekomst, want in onze ogen verdient iedereen waardevol werk! Binck is groot genoeg om alles aan te kunnen en klein genoeg om echt betrokken te zijn. Onze organisatie groeit hard, maar met een sterke focus op behoud van onze uniek cultuur, die zich kenmerkt door 3 kerncompetenties:
Blij: Met plezier naar je werk gaan. Met dat idee is Binck gestart, en nog altijd motiveren we elkaar, opdrachtgevers en uitzendkrachten om mooie dingen te doen. Want wij zorgen dat elke werkdag top wordt!
Betrokken: We zijn persoonlijk betrokken zodat iedereen zich gewaardeerd voelt. We kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers, zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Wat er ook gebeurt, op werk of daarbuiten, je staat er nooit alleen voor.
Betrouwbaar: Er is geen bedrijf zo rock solid als Binck. We komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg: als wij onze schouders er onder zetten kan je er voor de volle 100% op rekenen dat het goed komt. Gewoon, betrouwbaar.



Locatie

Binck Groep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/64f8b71525441185b6aa7c35e22cdeae6bd45b2a2fb514db.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/64f8b71525441185b6aa7c35e22cdeae6bd45b2a2fb514db.jpg
2516AK Den Haag Zuid-Holland NL