Royal Smit Transformators

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Royal Smit Transformators
  • Royal Smit Transformators
  • Nijmegen, Gelderland

Wat meer dan honderd jaar geleden begon als een transformatorenfabriek in het hart van Nijmegen is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met klanten in 134 landen die wij voorzien van state-of-the-art transformatoren. Als onderdeel van de SGB-SMIT Group ontwikkelen en produceren wij vanuit onze modern uitgeruste productiefaciliteit in Nijmegen grootvermogenstransformatoren. En dat al meer dan honderd jaar. Met trots hebben wij dan ook het predicaat Koninklijk in ontvangst mogen nemen. Wij behoren tot de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van vermogenstransformatoren en secundaire installaties. Ondanks ons Koninklijk predicaat is de klant bij ons koning. Elke klant of klantwens is uniek en vrijwel elke transformator is dan ook engineered-to-order.

Onze geavanceerde transformatoren spelen een belangrijke rol bij de opwekking en distributie van elektrische energie en de instandhouding van stedelijke energienetwerken. Duurzaamheid en MVO staan dan ook hoog op onze agenda, want een betere wereld is wat we allemaal willen. Een wereld waarin we op een verantwoorde manier met de beschikbare energie omgaan. Het is dan ook niet voor niets dat wij onze focus meer en meer verleggen richting renewable energy sources.

Met onze ruim zeshonderd medewerkers halen wij dagelijks energie uit het overtreffen van de verwachting van onze klant. Op die manier werken wij samen aan ons bestaansrecht voor minimaal nog honderd jaar. Smit geeft je energie!



Locatie

Royal Smit Transformators https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/014757e67ef37a37c610ef5ddc44659c54fb42081cab2704.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/014757e67ef37a37c610ef5ddc44659c54fb42081cab2704.jpg
6531JC Nijmegen Gelderland NL