Spelt Afvalinzameling

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Spelt Afvalinzameling
  • Spelt Afvalinzameling
  • Nieuwveen, Zuid-Holland

Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten.

Door duurzaamheid voorop te houden zijn wij erin geslaagd vrijwel alle afvalstoffen te recyclen en om te zetten naar grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien we niet meer als afval maar als grondstoffen. Door onze juiste aandacht voor de afvalstromen kunnen we primaire materialen beschermen en dragen we bij aan de circulaire economie. Een besparing van grondstoffen is een directe winst voor het milieu.
Op een eenvoudig en transparant wijze analyseren wij uw afvalprobleem en bieden u een betrouwbare duurzame oplossing. Deze oplossing bieden wij binnen het totaalpakket die wij graag verzorgen.

Voor civiele werkzaamheden bieden wij dezelfde transparante totaaloplossingen, waarbij we meedenken in het gehele proces. Door in de voorbereidingsfase rekening te houden met alternatieve werkwijzen en materialen kunnen wij voordelen ook werkelijk realiseren. In onze sloop- en grondwerkoplossingen zijn een veilige uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig resultaat de belangrijkste uitgangspunten.



Locatie

Spelt Afvalinzameling https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9be68cdc5ad41bc5d4c00727e025f34e07f72d4acfde464e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9be68cdc5ad41bc5d4c00727e025f34e07f72d4acfde464e.jpg
2441GG Nieuwveen Zuid-Holland NL