WOK! Asian Streetfood

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WOK! Asian Streetfood
  • WOK! Asian Streetfood
  • Utrecht, Utrecht

WOK! Asian Streetfood is het eerste fast casual restaurant van Nederland. Je krijgt hier vaste menus met gevarieerde oosterse gerechten, vergezeld door diverse dranken, zoals homemade iced teas, mock -en cocktails en een zonnige terras.

Onze gerechten zijn genspireerd door authentieke en culinaire Aziatische gerechten. Alles is bereid met mals vlees, verse groente en geurige kruiden en specerijen.
Zoek je een leuk bijbaantje in de horeca, maar heb je (nog) niet zoveel ervaring met bedieningswerkzaamheden, dan zit je bij ons goed! We werken met kleine karretjes waarmee je je gerechten en dranken kan uitserveren. Daarmee hoeft je niet bang te zijn dat je een bord/glas laat vallen.

Bij ons kom je ook in een mooie en een prettige werkomgeving te werken met een jong gezellig team om je heen. Geen zin om te koken voordat je gaat werken bij ons? Geen probleem; je kan ervoor kiezen om bij ons in het restaurant te eten.
WOK! Asian Streetfood is een vrij nieuw Aziatisch fast casual restaurant aan de Vredenburg, schuin tegenover TivoliVredenburg en 5 min. Loopstand van station Utrecht Centraal.



Locatie

WOK! Asian Streetfood https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd7c343ef50fa5134dfbe05b409bf3a8d2c3d35bef1bb533.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fd7c343ef50fa5134dfbe05b409bf3a8d2c3d35bef1bb533.png
3511BB Utrecht Utrecht NL