hectas Facility Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

hectas Facility Services
  • hectas Facility Services
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Werken bij een grote landelijke organisatie
Als jij bij ons komt werken, zijn wij je werkgever. Toch zien we jou niet als werknemer, maar als collega. Een collega die we waarderen, waar we trots op zijn en die we vooral willen helpen. Bijvoorbeeld met een carrière bij hectas!

hectas behoort tot de top van schoonmaakbedrijven in Nederland. Vanuit vier regiokantoren (Amsterdam, Drachten, Duiven en Oirschot) werken we voor opdrachtgevers door het hele land. Waar je ook woont, we hebben voor jou als schoonmaker een mooie klus op kantoren, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en zelfs in fabrieken.

De eerste stap is het schoonmaak vak goed onder de knie krijgen. Hiervoor krijg je van ons een goede gecertificeerde basiscursus. Kennis en vaardigheden verfijnen doe je in de praktijk. Maar nooit in je eentje, bij hectas werk je altijd in teams en zeker in de eerste maanden onder begeleiding. Fouten maken mag, als je er maar van leert.

Blijf leren
Over leren gesproken, wij geloven in ontwikkeling en worden blij van collegas die elke dag weer een stukje beter willen worden. In hun werk, maar ook in de manier waarop ze bijvoorbeeld omgaan met collegas en met opdrachtgevers. Daar willen we graag bij helpen. Daarom kun je gebruik maken van allerlei interessante mogelijkheden, zoals apps, videos en trainingen. Jij bepaalt samen met ons wat je op dit gebied wil en wat je gaat doen!

Blijf gezond
Schoonmaken is inspannend werk. Je bent fysiek bezig en dat vaak uren achter elkaar. Alleen daarom al is jouw gezondheid belangrijk. Ook voor ons. Daarom doen we er van alles aan het werk zo min mogelijk zwaar voor je te maken. We helpen je met lichte spullen, maar ook met logistieke tips. Wordt het je toch te zwaar, trek bij ons aan de bel zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Blijf lachen
Uit ervaring weten we dat blije collegas het beste schoonmaken, het minst vaak ziek zijn en het langst bij ons blijven werken. Daarom zien we graag ook bij jou een glimlach. Natuurlijk is dat ook onze verantwoordelijkheid en besteden we veel aandacht aan sfeer en collegialiteit. We nemen de tijd voor een kop koffie, voor elkaar en vieren onze successen uitbundig en regelmatig.

Wat collegas over ons zeggen?
hectas vraagt mij vaak naar mijn mening als het gaat om het verbeteren van de dienstverlening.
hectas investeert in mij door mij opleidingen aan te bieden.
hectas luistert naar mij als ik aangeef dat ik graag door wil groeien.
hectas begrijpt dat het werk soms best zwaar kan zijn en regelt direct hulp als het niet gaat of als er zieken zijn.
hectas gaat met mij in gesprek als ze merken dat ik het werk soms lastig vind/thuis problemen heb, zonder dat ik zelf die eerste moeilijke stap moet zetten om het gesprek te openen. Mijn leidinggevende ziet en merkt dat aan me en gaat op een fijne manier het gesprek met me aan.

Met hectas meer mens
Naast schoonmaken is onze passie: met hectas meer mens. Kortgezegd betekent dit: als jij voor ons gaat werken, werken wij voor jou. Dan doen we er alles aan om jou met plezier naar het werk te laten gaan. We zorgen voor de juiste materialen, regelen flexibele werktijden, zorgen voor de juiste sfeer, maken heldere afspraken en zorgen ervoor dat je reistijd beperkt is. Daarnaast geven we je een passend salaris en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Want nogmaals als het klikt, gaan we voor je! Bij alles wat we doen, geloven we in samenwerking. Met jou, maar ook met de opdrachtgever. Als jij goed in je vel zit, heb je meer zin, doe je nog beter je best en hebben we nog meer tevreden opdrachtgevers.

Spreekt dit alles je aan? Ga dan naar onze vacatures! https://www.hectas.com/nl/2-schoonmaak-vacatures/



Locatie

hectas Facility Services https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/701966cfd22083a1574218216e488a2992851741b1e9e0d9.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/701966cfd22083a1574218216e488a2992851741b1e9e0d9.jpg
5612HL Eindhoven Noord-Brabant NL