Verf Advies Centrum

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Verf Advies Centrum
  • Verf Advies Centrum
  • Alkmaar, Noord-Holland

Verf Advies Centrum, het onafhankelijke landelijke kenniscentrum op het gebied van verf en andere beschermtechnieken. Wij worden ingezet om onroerend goed op het gewenste niveau te krijgen en te houden.

Basis voor beleid
Als het gaat om het onderhouden en beschermen van vastgoed, begint het allemaal met kennis. Wat is de actuele staat van onderhoud? Wat zijn de oorzaken van schade? Wat is het beste plan van aanpak? Hoe selecteer ik een partij die het uit kan voeren? Wat is een reƫel budget? En wie controleert de kwaliteit? Het Verf Advies Centrum geeft betrouwbare antwoorden en innovatieve oplossingen, zodat gefundeerde keuzes kunnen worden gemaakt.

Onpartijdig
Het Verf Advies Centrum heeft geen uitvoerende rol en is onafhankelijk. Zo treden onze adviseurs ook op als getuigen-deskundigen voor de rechtbank. Zij inspecteren en onderzoeken het vastgoed en reiken alle informatie aan die nodig is om vakkundig en effectief onderhoud te kunnen verrichten.

Echte onafhankelijkheid betekent ook dat maatregelen beperkt blijven tot technisch noodzakelijk. Wij adviseren werkzaamheden die nodig zijn voor kwalitatief en prijsbewust onderhoud.

Opdrachtgevers
Het Verf Advies Centrum wordt ingeschakeld door woningcorporaties gemeenten, verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, bedrijven en semioverheden. Zij benaderen ons voor onderzoek, advies en projectondersteuning. Daarnaast verrichten we onpartijdige expertise ten behoeve van rechtspraak.

Onze specialistische trainingen voor onderhoudsmedewerkers uit verschillende disciplines worden gevolgd door zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.



Locatie

Verf Advies Centrum https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3f9f35df77230482ffd7a50df00a5a66ab606bcadb047696.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3f9f35df77230482ffd7a50df00a5a66ab606bcadb047696.jpg
1817DC Alkmaar Noord-Holland NL