ContactCare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ContactCare
  • ContactCare
  • Amersfoort, Utrecht

Wij bestaan om mensen écht te horen en te zien. Door goed te luisteren helpen wij organisaties, consumenten en onze medewerkers verder. Wil jij mensen echt verder helpen? En werken voor toonaangevende merken? Wij maken van jou een klantexpert die mensen begeleidt in het oplossen van hun problemen.

Werkgeluk staat bij ons op nummer 1. We houden van blije mensen. En van werkplekken waar iedereen zich op zijn gemakt voelt. Iemands gevoel hoor je regelrecht door de telefoon heen. Werkgeluk draagt daarom direct bij aan onze kwaliteit van dienstverlening. Om dit werkgeluk te voeden richten wij ons op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Geen bijbaan, maar een loopbaan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke- professionele ontwikkeling. We zoeken naar ieders onontdekte potentieel. We investeren in onze mensen door hen op te leiden en hun doorgroei zowel intern- als extern actief te stimuleren.

Mensen echt verder helpen. Elkaar écht zien en écht horen staat voortdurend centraal in ons werkgeverschap, dienstverlening en vormt de drijfveer van onze innovatiedrift.



Locatie

ContactCare https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cbef670ada9dff5a045b818aeb45fa54d787de0125f90b42.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cbef670ada9dff5a045b818aeb45fa54d787de0125f90b42.png
3812GZ Amersfoort Utrecht NL