Eerenbeemt Makelaardij

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Eerenbeemt Makelaardij
  • Eerenbeemt Makelaardij
  • Amersfoort, Utrecht

Vacature Assistent Makelaar (A-RMT) Eerenbeemt Makelaardij

Ben jij enthousiast, proactief, klantgericht en klaar om aan de slag te gaan in de makelaardij? Solliciteer dan op deze functie en kom ons nieuwe kantoor in Amersfoort Noord versterken!

Plaats: Amersfoort
Fulltime/parttime: 32-40 uur
Dienstverband: onbepaalde tijd
Werk-/denkniveau: HBO werk- en denkniveau

Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Assistent Makelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Je hebt passie voor het makelaars vak, hebt een actieve houding en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je enthousiast, hou je van contact en stel je mensen op hun gemak. Je hebt je KRMT of ARMT-diploma en/of een (paar) jaar werkervaring in de makelaardij. Je bent bij voorkeur minimaal 4/5 dagen beschikbaar.

Wie zijn wij?
Onze gedrevenheid, enthousiasme en passie voor het makelaarsvak maakt dat we altijd in beweging zijn. Met positieve energie denken wij in vernieuwing, kansen en zien we overal mogelijkheden. In de thuismarkt van onze twee kantoren in Amersfoort en Woudenberg kom je ons daarom regelmatig online en offline tegen. Wij kennen de buurten en huizen en weten hoe het écht voelt om hier te wonen.

Waar zijn we naar op zoek?
We zijn vooral opzoek naar ondersteuning van de makelaars. Iemand die kennis heeft van de makelaardij en van mensen maar nog wil groeien als makelaar. Je zult in eerste instantie beginnen als binnendienst medewerker en helpt om de makelaar op onze nieuwe locatie in Amersfoort Noord te ondersteunen. Gaandeweg kun je je steeds meer ontwikkelen en bekijken welk werkgebied je het leukste vindt en krijg je je eigen opdrachten. Je werkgebied is Amersfoort en omliggende plaatsen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Aan- en Verkoopbezichtigingen verzorgen
(Telefonisch) advies geven aan klanten
Koopaktes opstellen en doornemen met klanten
Agenda van de makelaars beheren
Huizen aanmelden op Funda
Marketing beheren

Wat krijg ik ervoor terug?
Marktconform salaris
Een gezellige en fijne werkplek in Amersfoort Noord
3 hele gezellige collegas
Uitdagende werkomgeving Amersfoort en omliggende plaatsen

Genteresseerd? Stuur dan je motivatie + CV naar [email protected]

#vacature #makelaardij #eerenbeemtmakelaardij #werkzoekend #solliciteren #assistentmakelaar



Locatie

Eerenbeemt Makelaardij https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/343a92ee2e8a9259f61053bd5c69626e2a546f6ffa469ff4.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/343a92ee2e8a9259f61053bd5c69626e2a546f6ffa469ff4.png
3823GX Amersfoort Utrecht NL