Budbee

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Budbee
  • Amsterdam, Noord-Holland

Budbee staat gelijk aan groei in e-commerce. Kortom, pakketbezorging zoals jij het wilt. We bieden onze klanten baanbrekende last-mile oplossingen voor e-commerce, waarbij het aan boord hebben van de juiste mensen van cruciaal belang is!

Budbee is sinds september 2019 actief in Nederland. Vanaf dag 1 hebben we niet alleen een netwerk dat heel Nederland dekt, maar leveren we ook hoge kwaliteit en grote groei voor webshops zoals ASOS, Zalando, fonQ en MyJewellery. Door onze hoogwaardige tech, creatieve operationele processen en depotnetwerk, voorzien van volledig geautomatiseerde, zelf-ontwikkelde sorteermachines, durven we best te stellen dat we vanaf moment één een voorsprong hebben op onze concurrenten. Budbee HQ in Nederland is gehuisvest in het sfeervolle B.Amsterdam, een uitdagende en energieke start-up omgeving met geweldige collegas, een gym en ja zeker - een dakterras!

Sinds april 2018 wordt Budbee ondersteund door de prestigieuze investeerder Kinnevik. Op dit moment doen we miljoenen bezorgingen per dag, verspreid over Zweden, Nederland, Denemarken, Finland en België.

Omdat we ontzettend snel groeien en bijna elke maand met nieuwe markten en producten uitbreiden, zijn we niet op zoek naar zomaar iemand. De juiste mensen zijn voor ons die mensen die veranderingen en uitdagingen niet uit de weg gaan en een intrinsieke motor hebben om van allerlei dingen gedaan te krijgen. Door mee te doen aan onze te gekke reis, word jij onderdeel van de Budbee familie.



Locatie

Budbee
1066VH Amsterdam Noord-Holland NL