TK-adviseurs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • TK-adviseurs
  • Ermelo, Gelderland

AssistentAccountant
De uitdaging
Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende baan? Tomassen Kievits kan jou een leuke baan bieden. Voor ons kantoor in Ermelo zoeken wij een ondernemende assistent-accountant.

Voor deze uitdaging is het een vereiste dat je klanten in het brede MKB wilt ondersteunen, Jij kunt de klant voorzien van advies. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie en je stelt de financiële rapportages op. Samen met de klant denk je na over de onderneming en breng je behoeften en ontwikkelingen van de klant samen. Als loonadministrateur zorg jij voor de salarisadministratie maar ook beantwoord jij de vragen ten aanzien van personeelsaangelegenheden van onze klanten.

De werkomgeving
Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Ons team bestaat uit zes medewerkers waar nauw mee wordt samengewerkt voor een optimale dienstverlening. Tomassen Kievits is een jonge en ambitieuze accountantsorganisatie met veel leuke en zeer diverse (internationale) klanten. Bij ons staat de klant centraal.

Jouw profiel
Jij staat als assistent accountant nog aan het begin van je carrière. Je hebt je HBO accountancy / MBO assistent accountancy opleiding (net) afgerond, of je volgt een duaal studie Accountancy. Als loonadministrateur beschik je over je PDL diploma. Jij beschikt over de volgende kwaliteiten:
contactuele vaardigheden;
resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
drive;
gestructureerd, correct en accuraat in je werk;
samenwerken;
kennis op fiscaal vlak.
Onze toekomstige collega woont in de nabije omgeving van Ermelo.

Ons aanbod
Wij bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden wat past bij jouw niveau en ambitie.



Locatie

TK-adviseurs
3851NH Ermelo Gelderland NL