Joy GGz

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Joy GGz
  • Joy GGz
  • Arnhem, Gelderland

JoyGGZ biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Bij de specialistische GGZ gaat het vaak om complexere problematiek. JoyGGZ biedt hulp, advies, begeleiding en behandeling aan volwassenen met psychische en psychiatrische problemen. Bij JoyGGZ werken professionals die deskundig zijn op het gebied psychiatrische ziekten/stoornissen, eventueel in combinatie met transculturele psychiatrie.

Alle psychiaters, GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten zijn geregistreerd in het BIG (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg) register en verschillende beroepsverenigingen. Het team heeft regelmatig multidisciplinaire overleg waarin de diagnostiek en de behandelingen worden besproken. Om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen heeft elke professional naast de (verplichte) bijscholing ook periodieke deelname intercollegiale toetsing. De professionals van Joy GGZ werken volgens de landelijke (evidence based) richtlijnen en of hiervan afgeleide protocollen.

Wij bieden een gedifferentieerde aanbod en hebben korte lijnen in de samenwerking. Korte behandelingen waar mogelijk en indien nodig langere behandeling afgestemd op uw zorgbehoefte. Ook wordt er samengewerkt met onder andere huisartsen, maatschappelijk werkers, praktijk ondersteuners huisartsen (POH-er) en psychosomatisch fysiotherapeuten.

JoyGGZ is een kleine organisatie en ons streven is de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Voor meer informatie over de wachttijden kunt u lezen op de home pagina. Indien u meer vragen heeft kunt u contact opnemen met ons.



Locatie

Joy GGz https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4bce624da05808dd7c5794453e95a4bb5a155f539d6602d5.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4bce624da05808dd7c5794453e95a4bb5a155f539d6602d5.jpg
6825BP Arnhem Gelderland NL