Nederland Schildert

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nederland Schildert
  • Nederland Schildert
  • Amersfoort, Utrecht

Bij Nederland Schildert begrijpen wij dat het schilderen van het houtwerk en de gevel van uw huis erg kostbaar is. Daarom trekt Nederland Schildert van buurt tot buurt door het hele land en organiseren wij collectieven om voordelig uw woning te kunnen schilderen. Doordat wij vraag bundelen kunnen wij efficiƫnter werken, dit voordeel berekenen wij door in de prijs. Ten goede van u! Wekelijk profiteren tientallen huishoudens van onze collectieve aanpak. Huizenbezitters van hoekwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen of VvEs: iedereen profiteert van onze gerichte collectieve aanpak.

Fraai geschilderd, perfect onderhouden

Wonen in een fraai geschilderd huis is prettig en komt de uitstraling van een woning ten goede. Maar wist u ook dat u dit op termijn ook een hoop geld scheelt? Achterstallig onderhoud aan het houtwerk heeft namelijk verregaande gevolgen voor de kwaliteit van de kozijnen. En we werken uitsluitend met onze eigen ervaren vakschilders, en gebruiken topkwaliteit verven van Sigma.

Een fantastische klantervaring!

Bij Nederland Schildert willen we van het schilderen van uw huis een fantastische klantervaring maken: geen onbeleefde schilder, maar een dienst op het hoogste niveau en schilderwerk van de beste kwaliteit. Waarom? Omdat wij begrijpen dat uw huis een zeer kostbaar bezit is! Uiteraard is de prijs ook erg belangrijk. Schilderwerk kost aanzienlijk minder dan veel mensen denken, maar dankzij onze collectieve aanpak is dit bij ons voordeliger dan bij andere aanbieders. En we zijn eerlijk over de prijs. U krijgt van ons 1 vaste prijs, inclusief alles zonder verrassingen achteraf. En u betaalt geen cent voorruit, maar pas als het werk is afgerond. Een wow-ervaring, zoals we dit zelf noemen.



Locatie

Nederland Schildert https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/17a8d978ec8a0ee91b805d17bfb551c2_beeldmerk_nlsch-2png.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/17a8d978ec8a0ee91b805d17bfb551c2_beeldmerk_nlsch-2png.png
3815KM Amersfoort Utrecht NL