Ergotherapie Zoetermeer & Haaglanden

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ergotherapie Zoetermeer & Haaglanden
  • Ergotherapie Zoetermeer & Haaglanden
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Functieomschrijving
Per direct zijn wij op zoek naar een ergotherapeut die ons gezellige team komt versterken. Werktijden en dagen zijn bespreekbaar. Het gaat om minimaal 2 dagen en maximaal 5 dagen in de week.

Wat wij van je vragen:
- Enthousiasme
- Durf om zelfstandig te werken
- Oprechte interesse om mensen te helpen
- HBO Bachelor diploma
- Rijbewijs B

Wie zijn wij:
Aysenur, Maaike, Mahsa en Lisa! Wij zijn werkzaam binnen Ergotherapie Zoetermeer Haaglanden. Sinds kort zijn wij in Zoetermeer gevestigd aan de dorpsstraat. Hier heeft ieder een eigen werkkamer en dus alle rust om te werken. We gaan veelal ook op huisbezoeken, hierdoor lijken onze dagen nooit hetzelfde en is er enorm veel afwisseling. Ook in de diversiteit van de patiƫnten die wij mogen behandelen.

Wat wij bieden:
Leuke informele team met een administratief medewerker, regelmatig uitjes, mooie nieuwe werklocatie in de gezelligste straat van Zoetermeer, inwerken tot je zelfstandig aan de gang kan gaan in de eerste lijn en nog veel meer.

Wat moet je doen:
Reageer snel aan hand van een korte motivatie en je CV naar ons mailadres of via Indeed.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, Onbepaalde tijd



Locatie

Ergotherapie Zoetermeer & Haaglanden https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed2ccbbf8025ada6ddbd522274f1d84af29cf4f9d2d6f29d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ed2ccbbf8025ada6ddbd522274f1d84af29cf4f9d2d6f29d.png
2712AE Zoetermeer Zuid-Holland NL