DXC Interim

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DXC Interim
  • DXC Interim
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Wij ontzorgen MKB-ers op het gebied van Human Resources in abonnementsvorm. Doordat ons team uit HR professionals bestaat met elk hun eigen expertise, kunnen wij elke organisatie op elk vlak bijstaan.

Binnen het MKB, is vaak de ondernemer zelf de grondlegger van vele administratieve processen waaronder Human Resources. Op een gegeven moment komt er een tijd dat er meer specialistische kennis genoodzaakt is. Op dat punt helpen wij de ondernemer, zodat hij/zij weer bezig kan zijn met hetgeen hij/ zij enorm sterk is: ondernemen!

Door HR te outsourcen binnen het MKB en door het inzetten van bestaande HRM-instrumenten, leidt dit ook binnen het MKB tot een beter bedrijfsresultaat.

De uitkomst van een onderzoek van De Kok was opzienbarend: HRM is binnen het MKB geen middel maar zelfs een voorwaarde voor een succesvolle onderneming. Met andere woorden: Succesvol ondernemerschap bereik je dankzij goed personeelsbeleid!

Met één van onze flexibele HR pakketten krijgt de organisatie een HR professional als vast aanspreekpunt die jouw bedrijf en medewerkers door en door leert kennen. Wij vinden het belangrijk dat wij ons onderdeel voelen van de organisatie met wie wij zaken doen waardoor we samen kunnen groeien.



Locatie

DXC Interim https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/84a1e3d70aa7ecbf5f71395dbf821a9b45f7da9e3322b48d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/84a1e3d70aa7ecbf5f71395dbf821a9b45f7da9e3322b48d.png
2402ZM Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL