Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines
  • Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines
  • Moordrecht, Zuid-Holland

Van Blitterswijk is een familiebedrijf met twee bvs, namelijk Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit.

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. biedt een volledige kwaliteitsselectie van alle A-merken tuinmachines, groot materieel en tuingereedschap. Sinds 1978 zijn wij het familiebedrijf waarbij een gedegen advies vooraf écht vanzelfsprekend is.

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. zorgt er sinds 2005 voor dat duurzame mobiliteitswensen waargemaakt worden. Onze stille, zuinige en schone elektrische voertuigen kennen flexibele en veelzijdige toepassingen voor alle branches waar duurzaam transport gewenst is. Zo hebben wij duurzame transportoplossingen ontwikkeld voor gemeenten, industrie, (stads)distributie, luchthavens, ziekenhuizen, hotels, pretparken, militaire terreinen, festivals en de groensector.

Doordat ons bedrijf zo snel groeit, zijn wij met regelmaat op zoek naar enthousiaste medewerkers voor diverse functies. Kijk op onze websites voor meer informatie en aarzel niet om eens contact met ons op te nemen.

https://www.eco-mobiliteit.nl/ https://www.blitterswijk.nl



Locatie

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3effe5cecd5cd7b9fc0c21a2c814dca19562848ef1b24d9d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3effe5cecd5cd7b9fc0c21a2c814dca19562848ef1b24d9d.jpg
2841LZ Moordrecht Zuid-Holland NL