Service Organisatie Nederland Sport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Service Organisatie Nederland Sport
  • Service Organisatie Nederland Sport
  • Nieuwegein, Utrecht

SERVICE ORGANISATIE NEDERLAND SPORT
Service Organisatie Nederland Sport is eind 2018 ontstaan vanuit een aantal sportbonden met steun van NOC*NSF en het ministerie van VWS. De georganiseerde sport is in transitie en richt zich onder andere op meer samenwerking om de markt van sport en bewegen beter te bedienen. Sportbonden ontzorgen door een aantal basistaken uit te voeren, is de kern van Service Organisatie Nederland Sport. Zodoende kunnen zij zich richten op wat echt belangrijk is, namelijk de ontwikkeling van hun sport en sportparticipatie. Op dit moment is het organiseren van een ledenadministratie (CRM) en de financiƫle administratie voor sportbonden de kerntaak. Op dit fundament is een aantal aanvullende diensten ontwikkeld vanuit de behoefte van de aangesloten bonden. Deze basis dienstverlening bestaat daarmee uit acht diensten. Naast de financiƫle administratie en CRM/ledenadministratie biedt Nederland Sport ook digitaal declareren, digitaal ondertekenen, digitaal betalen, VOG-aanvragen en juridische ondersteuning voor zowel bonden als clubs aan. Inmiddels doen 30 sportbonden mee. Service Organisatie Nederland Sport werkt aan uitbreiding van het aantal aangesloten sportbonden en aanvullende vormen van dienstverlening. Hierbij kun je denken aan verzekeringen, kaderopleidingen, marketing communicatie ondersteuning, HR-ondersteuning en uitvoering bondsbureautaken.
Onlangs heeft het bestuur van Nederland Sport op basis van marktonderzoek besloten om het concept van uitvoering bondsbureautaken verder uit te werken en vanaf de start in 2022 bij Nederland Sport onder te brengen. Hiermee wordt niet alleen de toegevoegde waarde van Nederland Sport groter, maar wordt ook voorzien in de behoefte van verschillende sportbonden. Feit is namelijk dat meerdere sportbonden momenteel moeite hebben hun hoofd boven water te houden. Met deze belangrijke stap van Nederland Sport - waarmee de secretariaatsfunctie van sportbonden wordt overgenomen - is uitbreiding binnen de organisatie noodzakelijk om zodoende de aangesloten sportbonden te kunnen ontzorgen.



Locatie

Service Organisatie Nederland Sport https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/495e9de52dd1eb34ae5a699e986971e60ba0fdc041dea25c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/495e9de52dd1eb34ae5a699e986971e60ba0fdc041dea25c.jpg
3439MT Nieuwegein Utrecht NL