Bovemij

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bovemij
  • Nijmegen, Gelderland

Wij zijn Bovemij: wij verbinden de 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven met de 10 miljoen consumenten.
Zo helpen we de consument aan betrouwbare mobiliteit en helpen we de branche succesvol ondernemen. Zo kunnen zij ongestoord werken aan het waarmaken van hun dromen en zich volledig richten op hun klanten.

Die klant verdient namelijk alle aandacht. Hij wil met een gerust hart zijn vervoer regelen, of het nu om een auto, een fiets of een camper gaat. Maar steeds vaker ziet hij door de bomen het bos niet meer. Daarom zoekt hij bedrijven die hij kan vertrouwen om blind op te bouwen.

Dat is waar wij om de hoek komen. Wij helpen de branche dat vertrouwen te vergroten én waar te maken. Van praktisch tot strategisch: ondernemers kunnen op veel gebieden bij ons aankloppen voor hulp, precies op maat. Want wij snappen hun zorgen en delen hun passie. We helpen ze hun zaken perfect te regelen, en helpen ze in te spelen op de veranderende behoeftes van de klant. Zodat de ondernemers kunnen doen waar ze het beste in zijn. Zo komen branche en consument dichter bij elkaar en kunnen ze steeds meer op elkaar bouwen. Want vertrouwen versterkt de verbinding.

In een branche die altijd in beweging is, rijden we graag een stukje vooruit. Zo kunnen we alvast zien wat er na de volgende bocht komt en de weg effenen naar de toekomst.



Locatie

Bovemij
6538SZ Nijmegen Gelderland NL