WMR Loodgieters

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WMR Loodgieters
  • WMR Loodgieters
  • Amsterdam, Noord-Holland

We zijn een klein familie bedrijf die al ruim 19 jaar werkzaam is in de Installatiewerk. We werken zo wel voor kleine als grote bedrijven en particulieren. Wil jij graag bij een bedrijf werken waar je niet als nummer word behandeld dan ben je bij ons in goede handen.

Vacaturetekst

Functieomschrijving

Heb jij al wat ervaring als Loodgieter en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een familiebedrijf in Amsterdam?

Voor een klein bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar een ervaren loodgieter. Jouw dag begint met het bekijken van de agenda van vandaag met jouw klussen. Je zorgt dat je met je bus naar de klanten toe gaat om hun storingen op te lossen of onderhoud te verrichten. Je zult alles wat te maken heeft met het loodgieters vak gaan oppakken, van leiding werk en sanitair tot radiatoren en CV installaties. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op orde hebben van je materialen voor je werkbonnen. In deze rol zal je vooral bij particulieren over de vloer komen in Amsterdam en een enkele keer daarbuiten. Het is belangrijk dat jij goed kan omgaan met klanten als visitekaartje van het bedrijf en dat je duidelijk met de klant communiceert. Wat moet er gebeuren? Hoe snel is het probleem opgelost? Maar ook zorg je dat je na je werkzaamheden alles weer netjes achterlaat.
Functie eisen
Het is dus zeker van belang dat jij klantvriendelijk bent en goed zelfstandig kan werken.

Verder is het van belang dat jij beschikt over de functie eisen:

Afgeronde opleiding installatietechniek OF relevante werkervaring;
Rijbewijs B;
Je beheerst de Nederlandse taal.
Arbeidsvoorwaarden

Fulltime dienstverband;
Ontwikkelinsmogelijkheden;
Salaris conform ervaring.
Info over het bedrijf
Je zal terecht komen bij een familiebedrijf waar korte communicatie lijnen zijn. Kom je ergens niet uit? Dan staan collegas zeker ervoor open om jou te helpen. Het team is heel hecht met elkaar.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd



Locatie

WMR Loodgieters https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aaad280f385449c490e3bfa23ad083603baa874fa509f698.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aaad280f385449c490e3bfa23ad083603baa874fa509f698.png
1033BZ Amsterdam Noord-Holland NL