Ypsylon HR Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ypsylon HR Groep
  • Groningen, Groningen

Ypsylon is een full-service HR adviesbureau en is in 2001 opgericht door R.A. Charmes. De afgelopen jaren heeft Ypsylon een stabiele groei doorgemaakt en is er een locatie geopend in Amstelveen om de klanten in de randstad nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ypsylon bestaat uit een team van professionals waarin diverse expertisegebieden zijn vertegenwoordigd, zoals bedrijfskunde, human resource management, psychologie, recruitment en commercie.

De kwaliteit van onze dienstverlening is ons grootste goed en wij handelen en werken volgens de richtlijnen en gedragscodes van het NIP, NVP, CMI en Noloc.
Wij geloven dat de mens binnen een organisatie het verschil maakt. Daarom werken wij met een concept dat verbinding legt tussen de ontwikkeling van een organisatie en de balans met haar medewerkers. Hierbij is er oprechte aandacht voor HRM-vraagstukken, de wensen en ambities van de organisatie staan daarbij voorop. Gelijkwaardigheid, aangaan van duurzame relaties, werken met plezier en het benutten van het potentieel van medewerkers staan daarin centraal.

Junior Functioneel Support Specialist

Eelde - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

Ypsylon HR Groep
9727KB Groningen Groningen NL