Centennium

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Centennium
  • Centennium
  • Den Haag, Zuid-Holland

Centennium: specialist in data- en informatiemanagement.
Al sinds 1998 is Centennium een toegewijde dienstverlener waar de klant, de kwaliteit van onze diensten en onze betrokkenheid centraal staan. Ons doel is om organisaties met onze dienstverlening oplossingen en middelen aan te reiken waarmee zij hun vitale processen effectiever en efficiënter kunnen sturen: van Finance en Logistiek tot Human Resources en ICT, van inkoop verkoop tot service aan klanten of burgers.

Door de jaren heen hebben we inmiddels een groot aantal klanten kunnen helpen, in zowel de profit- als non-profit sector, als ook klanten met een maatschappelijk en duurzame propositie. Met ruim 40 professionals zorgen wij dat u uw data optimaal benut en zo waarde kunt creëren voor uw organisatie.

Onze specialisatie richt zich op Business Intelligence en Datawarehousing, daarnaast zijn we ook volledig thuis in de domeinen Data Governance, Data Integratie, Data Virtualisatie, Data Visualisatie alsmede Data Science Big Data. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

Wij zoeken graag de persoonlijke benadering. Ons doel is niet alleen de optimalisering van data- en informatiemanagement, maar ook om de klant alle benodigde kennis aan te reiken. Wij maken daarmee waardevolle data optimaal toegankelijk en zorgen er bovendien voor dat de klant uiteindelijk zélf achter het stuur zit van zijn data-gedreven organisatie! www.centennium.nl



Locatie

Centennium https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a9f83cb9d6710a57719e4e72bef735bb96edc1bd84506cbb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a9f83cb9d6710a57719e4e72bef735bb96edc1bd84506cbb.jpg
2516AC Den Haag Zuid-Holland NL