T2 IT detachering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

T2 IT detachering
  • T2 IT detachering
  • Amstelveen, Noord-Holland

Bij T2 IT Detachering werken systeembeheerders die zich thuis voelen bij een kleine en gedreven groep professionals. Aan zaken als kwaliteit en professionaliteit doen we geen concessies. We doen dit onder het motto: leuke dingen doen met leuke mensen. Bij T2 word jij als professional namelijk geacht om de beste van de beste te zijn of willen worden in Microsoft-systeembeheer. Punt. T2 werkt namelijk niet met andere merken, kent geen andere functies, er is maar één ding waar T2 in specialiseert, Microsoft systeembeheer, en daarin blinken we uit. Ben je ambitieus genoeg om je hierin continu te blijven ontwikkelen, dan ben je die bonus ter waarde van 5.000,- en dat opleidingsbudget van 5.000 per jaar meer dan waard. Dat is het idee.

Waardering
Bij T2 zijn we er helder in: onze professionals verdienen onze boterham en hoe beter zij hun werk doen, hoe beter het T2 vergaat. Dan is het niet meer dan normaal dat wij in onze professionals investeren en hen de waardering tonen die ze verdienen. Uitzonderlijke prestaties vragen om uitzonderlijke waardering. Die welkomstbonus en dat opleidingsbudget zijn slechts voorbeelden. Onlangs gaven we alle professionals nog een coronabonus van 1.000 euro en in de jaren daarvoor hebben we ze al getrakteerd op bizar gave uitjes naar bijvoorbeeld Lapland, Abu Dhabi, New York en Las Vegas. Binnenkort volgt er, omdat uitjes nu niet mogelijk zijn, nog een diner-aan-huis van Ron Gastrobar.

Cut the crab
Verwachten we er een bedankje voor? Nee, cut the crab. Onze professionals weten dat ze deze waardering zelf verdiend hebben. Zij zijn de experts van T2, zij ontwikkelen steeds door, zij zorgen voor tevreden klanten. Wij waarderen dat, zo simpel is het. Al deze bonussen en uitjes zijn een investering in onze mensen zodat zij hun werk met veel plezier, kennis en kunde kunnen doen en ervaren dat er waardering is voor hun inspanningen.

Leuke dingen met leuke mensen
Bij T2 zijn we graag overal zo helder en transparant in. Cut the crab komt in ons bedrijf iedere dag terug. Hier geen onnodig ingewikkelde processen, complexe bedrijfsstructuur en langdurige besluitvorming. Wie wordt daar nou blij van? Leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is waar hier de focus op ligt. Daarin krijgen onze professionals enorm veel vrijheid. Dat past niet bij iedereen, maar als het bij je past en als je de beste Microsoft systeembeheerder ever wilt zijn, is T2 the place to be.

Systeembeheerder Azure (hoog basissalaris tot €5.000,- + 4 maandsalarissen)

Amsterdam - MBO - 40 uur
T2 IT detachering


Locatie

T2 IT detachering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff49e1df0a3b0f20c7dffa4d2b27dc3316755b960153f812.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff49e1df0a3b0f20c7dffa4d2b27dc3316755b960153f812.png
1185JA Amstelveen Noord-Holland NL