De Zwart facilitaire diensten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Zwart facilitaire diensten
  • Lisse, Zuid-Holland

Wie zijn wij?
De Zwart facilitaire diensten BV is een fijn en zeer betrouwbaar bedrijf voor zowel medewerkers als voor klanten. De zwart bestaat al meer dan 75 jaar! Wij hebben ons kantoor in Lisse maar onze schoonmakers en glazenwassers werken door de hele Duin- en Bollenstreek en iets daarbuiten.
Ons kantoorteam bestaat uit:
Sandra: Planning en Kwaliteitsmanagement
Mascha: Personeelszaken, Planning en Kwaliteitsmanagement
Marcelle: Financieel Medewerker
Wendy: Directeur Mens Organisatie
Marcel: Directeur (maar noemt zich eigenlijk liever Teamleider)

Wat doen wij?
Door de hele regio werken zon 60 schoonmakers. Er worden kantoren schoongemaakt maar ook trappenhuizen, galerijen, kantines, bibliotheken, scholen, kindercentra, woonhuizen, enz. Naast de reguliere schoonmaak verzorgen wij ook glasbewassing, bouwschoonmaak, en zelfs de catering wordt her en der door De Zwart in orde gemaakt. Wij worden opgeroepen voor het verwijderen van graffiti, het schoonmaken van zonnepanelen en het opruimen van tuinen. Van handyman-werk tot het bijstaan van Verenigingen van Eigenaren. Facilitaire diensten in brede zin dus! Op sommige bedrijfsterreinen strooien wij zelfs zout als het glad dreigt te worden. Wij worden gevraagd bij interne verhuizingen en bij waterschade. Wij adviseren, lossen op, werken hard en zijn vooral zeer klantgericht. Je mag ons gerust een bedrijf noemen waar de klant nog écht koning is. Wij zijn een heel breed inzetbaar bedrijf met een bulk aan expertise en ervaring. En Jij mag bij ons solliciteren!

Wat bieden wij?
Wij zijn er trots op je te kunnen laten weten dat wij gecertificeerd zijn op heel veel vlakken:
 MVO: Dit betekent dat wij Maatschappelijk Verantwoord Werken. Vooral voor nieuwe collegas is dat goed om te weten.
 VCA certificaat: Dit laat zien dat bij ons Veiligheid Gezondheid en Milieu goed op orde zijn.
 NEN4400-1: Met dit keurmerk is bevestigd dat De Zwart fd BV een financieel betrouwbaar bedrijf is voor opdrachtgevers.
 SIEV-keurmerk: Dit toont aan dat wij werken volgens de wet- en regelgeving van de schoonmaakbranche.
 CVMG: Verklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag: Hiermee tonen wij aan dat wij ons inzetten om bij uitbesteding aandacht te blijven hebben voor prijs én kwaliteit en sociaal beleid.
 Ecolabel: Dit Europese keurmerk bevestigt dat wij duurzaam en milieubewust werken.
 Wij zijn een Erkend leerbedrijf en lid van Brancheorganisatie SIEV.

Kortom:
Wij zijn een eerlijk bedrijf en bekend in de hele regio. Hiermee kunnen wij ook zeggen dat wij een betrouwbare, fijne en betrokken werkgever voor jou zullen zijn. Neem snel contact met ons op dan zien we je op korte termijn voor een kennismaking.

Graag tot snel!
Team De Zwart fd BV



Locatie

De Zwart facilitaire diensten
2161LE Lisse Zuid-Holland NL