Kabelshop.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kabelshop.nl
  • Almere, Flevoland

Kabelshop.nl werd in 2015 opgericht door twee jonge, ambitieuze, ondernemers. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een volwassen en succesvolle onderneming. Het succes is voornamelijk te danken aan hard werken voor de webshop en hart voor de klant. In de beginfase deden de mannen alles nog met zn tweeën: van het beheren van de website tot aan het inpakken van de producten. Inmiddels is Kabelshop.nl flink gegroeid en worden de verschillende afdelingen binnen het bedrijf steeds meer uitgebreid.

Klantgerichte visie
Het is voor ons belangrijk dat iedere medewerker van de klantenservice over ruime productkennis beschikt, zodat we iedere vraag optimaal kunnen beantwoorden. Wij zetten daarbij de klant op nummer één, we willen namelijk dat iedereen met een tevreden gevoel aan Kabelshop.nl denkt. We luisteren naar onze klanten en geven waar nodig persoonlijk advies.

In de prijzen
Sinds de oprichting in november 2015 heeft Kabelshop.nl maar liefst vier keer de nationale Shopping Awards gewonnen. Deze publieksprijs voor de beste webshop hebben wij binnengesleept in de categorie Elektronica Telecom én in de categorie Huis Tuin. Kabelshop.nl heeft van klanten de hoogste scores gekregen op het gebied van betrouwbaarheid, communicatie en leveringssnelheid en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Kwalitatief hoogwaardige producten
Wij hebben als doel om onze kwalitatief hoogwaardige producten zo snel mogelijk bij de klant thuis af te leveren. Door constant onze expertise uit te breiden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen wij opereren op topniveau. Inmiddels verkopen wij niet alleen kabels maar ook van alles op het gebied van beveiliging, verlichting, cameras, gereedschap en ongediertebestrijding.



Locatie

Kabelshop.nl
1329AK Almere Flevoland NL