Lodige

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Lodige
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Ldige Industries is een van de toonaangevende leveranciers van logistieke systemen en hefoplossingen in de wereld, met meer dan 1000 werknemers en dochterondernemingen in Europa, Azië, Amerika en het Midden-Oosten

Al meer dan 70 jaar richten wij ons op kwaliteit, innovatie en partnerschap. Voor het permanent en op een betrouwbare wijze verplaatsen, rangschikken en opslaan van zware goederen is speciale knowhow vereist. In reactie op de individuele eisen van onze klanten, worden door onze teams van experts systemen ontwikkeld, variërend van liften tot complexe materiaalstroomsystemen, die wereldwijd een leidende positie innemen.

Door gebruik te maken van de modernste technologie, garanderen we maximale efficiëntie, concurrentievoordelen op lange termijn en tevreden zakenpartners. Onze ingenieurs ontwerpen geavanceerde transporttechnologie die nauwkeurig en toekomstbestendig is, eenvoudig te bedienen en bijzonder efficiënt en duurzaam. Een wereldwijd netwerk van servicecentra zorgt voor maximale inzetbaarheid. Ldige Industries staat wereldwijd voor kwaliteit, innovatie en hoogwaardige logistieke oplossingen.



Locatie

Lodige
5222AX Den Bosch Noord-Brabant NL