Sales Architects

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Sales Architects
  • Sales Architects
  • Amersfoort, Utrecht

Bij Sales Architects zorgen we, met een gestructureerde methodiek, voor een schaalbaar salesproces bij onze B2B-werkende opdrachtgevers. Met aandacht voor positionering, marketing, rollen, proces en KPI-ritme. We zetten een fundering neer voor de lange termijn en realiseren voorspelbare groei. Leer de geheimen kennen van onze slimme, vernieuwende en succesvolle aanpak en help deze te implementeren bij onze klanten.

Wat ons onderscheidt:
We zijn een jong bedrijf (2018) en vl energie. Met zn zessen zijn de lijntjes ultrakort en delen we volop successen, ideeën en plezier. Bovendien zijn we erg betrokken bij onze relaties waar we salesprocessen professionaliseren, meetbaar en slimmer maken.

De authenticiteit van een opdrachtgever vinden we belangrijk. We gebruiken daarom dat wat nu al werkt binnen een organisatie als startpunt. Daaraan voegen wij onze methodische aanpak (waaronder Theory of Constraints en Predictable Revenue), ervaring, professionele kennis én liefde voor het salesvak toe. Kwaliteit staat bij ons voorop. Bovendien zijn we in staat om in korte tijd tot de kern van het probleem te komen en verdiepen we ons oprecht in de opdrachtgever en zijn of haar omgeving.



Locatie

Sales Architects https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e431fa9db8a640b5ce6a52bd56fe95d72e0fe3fbfcb158a6.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e431fa9db8a640b5ce6a52bd56fe95d72e0fe3fbfcb158a6.jpg
3811MR Amersfoort Utrecht NL