Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.)
  • Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.)
  • Geldrop, Noord-Brabant

ONZE BEURZEN
We hebben een ruim gevuld portfolio dat steeds uitgebreid wordt met aansprekende producties in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende merken. Zo organiseren we al meer dan 15 jaar de Webwinkel Vakdagen, het #1 digital commerce event van de Benelux waar de hele branche samenkomt. Daarnaast hebben we Festivak dat al sinds 1996 toeleveranciers en organisatoren van (publieks)evenementen bij elkaar brengt in Nederland en België, onze co-productie eRIC op het voormalige vliegveld Twenthe en de groeiende Big Data Expo. Ten slotte helpen we tienduizenden studiekiezers met het vinden van hun droomstudie tijdens onze 5 onderwijs- en studiekeuzebeurzen én met het online studiekeuzeplatform Studiekeuzelab.

HET TEAM
Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van onze vak- en onderwijsbeurzen, congressen en Studiekeuzelab. Met een jong en enthousiast team van professionals in sales, marketing, facilitaire zaken en administratie zetten we ons, dag in dag uit, in om van elk evenement een groot succes te maken.

WERKWIJZE
Met een klantgerichte benadering verliezen we onze drie OGZ-pijlers kwaliteit, meerwaarde en relevantie geen seconde uit het oog. Hierdoor kunnen wij met gemak dat (voor ons) vanzelfsprekende stapje extra zetten en maken we de verwachtingen van zowel onze exposanten als de bezoekers meer dan waar. Door deze breed opgebouwde ervaring, in combinatie met onze in-house kennis, blijven we onszelf vernieuwen en uitdagen. We leggen dan ook met plezier de lat hoog om voorop te blijven in de dynamische evenementenbranche en onze klanten te verrassen met hét podium dat ze verdienen.

Kun je niet wachten om met ons te werken? Neem dan contact met ons op. Wil je liever bij ons werken? Bekijk dan onze vacaturepagina!



Locatie

Organisatie Groep Zuid (O.G.Z.) https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0daa0d469382e56f190eb7cf0c76cdb4e5961119fd364f5e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0daa0d469382e56f190eb7cf0c76cdb4e5961119fd364f5e.jpg
5667KP Geldrop Noord-Brabant NL