Scope Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Scope Services
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Als je bij ons binnenloopt, merk je het al: wij zijn anders. Wij zijn specialisten. Specialisten op het gebied van ketenadministraties, hr-processen en managementrapportages. Wij zijn een dataverwerkingsbedrijf en bieden nationale en internationale restaurantketens, warenhuizen, filiaalbedrijven en franchiseketens Overzicht, Inzicht, Rendement, met Services.

Scope kenmerkt zich door strakke processen, hoogwaardige automatisering, een in eigen beheer ontwikkelde BI tool, en een constante zoektocht naar verbeteringen. Verbeteringen van onze eigen processen, maar ook die van onze klanten. Dit realiseren wij door zowel intern als met onze klanten samen te werken en ons te blijven ontwikkelen.

Daarom hechten wij er waarde aan dat al onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Zo vinden wij het belangrijk om jonge professionals verder op te leiden. Andersom leren onze ervaren medewerkers weer van hen op het gebied van automatisering, social media en apps.

Wij houden van uitdagingen en zullen ook jou uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een goede balans tussen werk en privéleven, studiefaciliteiten, thuiswerkmogelijkheden, maar vooral een prettige werksfeer en een fijn team. Een team dat een sterke groei doormaakt.



Locatie

Scope Services
2132CT Hoofddorp Noord-Holland NL