Buurtzorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Buurtzorg
  • Zierikzee, Zeeland

Standaard tekst vacature
Buurtzorg levert verpleging en verzorging thuis vanuit kleine, zelfsturende teams bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden.
Wij zijn op zoek naar een verzorgende/verpleegkundige niveau 3, 4, 5, 6 Die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Je bent zichtbaar in de buurt en zoekt samen met cliënten naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten.
Als (wijk)ziekenverzorgende/verpleegkundige bij Buurtzorg verricht je alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor intake en eindevaluatie. Je werkt daarbij samen met andere (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.
Je bent een gediplomeerd wijkziekenverzorgende/verpleegkundige die ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt.
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, innovatieve organisatie, die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te verlenen. Je werkt in een zelfsturend team bestaande uit maximaal 12 personen. Salariëring vindt plaats conform CAO VVT. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden.



Locatie

Buurtzorg
4301JA Zierikzee Zeeland NL