International Security Agency

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • International Security Agency
  • Amsterdam, Noord-Holland

International Security Agency (ISA) is sinds haar oprichting in 1998 gegroeid naar een full-service dienstverlener op het gebied van beveiliging, veiligheid, hospitality services. Het van oorsprong Friese bedrijf heeft naast haar hoofdvestiging in Amsterdam, een regiovestiging in Friesland (Heeg). Vanuit het hoofdkantoor worden alle klanten bediend. ISA heeft ca. 550 medewerkers (waarvan 300 fulltimers) in dienst om aan haar klantvraag te voldoen.

Missie ISA:
ISA is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat voor haar nationale en Internationale klanten de meest innovatieve, comfortabele, professionele en
Intelligente services levert op het gebied van: Beveiliging, Gastvrijheid, Handhaving Toezicht, Crowd Management en Veiligheid

Juist door de diversiteit aan opdrachten in de verschillende segmenten, zijn onze medewerkers flexibel inzetbaar en gewend om met verschillende soorten bezoekers c.q. doelgroepen om te gaan.

Kernwaarden ISA
ISA hanteert in haar bedrijfsvoering de kernwaarden: HERO. Dit staat voor Human First, Encouraging Talent, Redefining Responsibility (Corporate Social) Operational Excellence. Ons personeel zijn onze helden; ons kapitaal. Wij zijn er van overtuigd dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers, die binding hebben met uw en onze organisatie en het werk wat zij doen, het verschil maken in onze dienstverlening en duurzaam inzetbaar zijn. Werkgeluk, vitaliteit en welzijn van de medewerker staan hierbij voor ons voorop. Privé en werk moet goed in balans zijn, waarbij iedere medewerker via onze ISA Academy de ruimte moet krijgen om zichzelf te ontwikkelen tot een nog betere professional. Dit realiseren wij door voor elke individuele medewerker jaarlijks een Persoonlijk ontwikkelplan (POP) op te stellen, waarbij wij 2x per jaar de voortgang van de POP met de medewerker in een persoonlijk gesprek bespreken. Bij knelpunten treffen wij direct maatregelen om het werkgeluk, het welzijn, de ontwikkeling en de vitaliteit van de medewerker op niveau te brengen en te houden.



Locatie

International Security Agency
1033MZ Amsterdam Noord-Holland NL