NRG Europe Components

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NRG Europe Components
  • NRG Europe Components
  • Oud Gastel, Noord-Brabant

Wordt de elektronische spanning jou nooit te hoog? Ben jij zeer gedreven en ga je secuur te werk? En heb jij daarnaast ook nog eens verstand/interesse van elektronica (PCB/BMS) en/of batterijtechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met een eigen kantoorhond, een familie met hart voor de zaak en een sfeer waarin alles bespreekbaar is, is NRG Europe Components BV een echt familiebedrijf. Met ons specialisme op het gebied van accus, batterijen, laders en toebehoren, zijn wij marktleider in de levering van draagbare energiesystemen in de Benelux. Daarnaast assembleren we zelf accupakketten naar de wens en specificaties van onze nationale en internationale klanten.

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een Monteur Assemblage Batterijen!

Je begint de dag met een kop koffie met collega Rick, productieleider accus. Na samen het weekend door te hebben genomen, ga je direct aan de slag met jouw dagelijkse werkzaamheden: het monteren en vervangen van batterijpacks in E-bike accus. Je last zelfstandig batterijpakketten op maat en sluit ze aan op de elektronica. Vervolgens monteer je ze in de behuizing van een elektrische fietsaccu. Dankzij jouw nauwkeurige werk kan de klant weer jarenlang met veel fietsplezier de weg op. Jouw werkdag is zeer divers, want naast fietsaccus maak je ook accus voor duiklampen en andere industriële toepassingen. Uiteraard word je in het begin ingewerkt, zodat je op termijn deze werkzaamheden zelfstandig uitvoert.

Beheers je bovenstaande werkzaamheden nog niet allemaal, maar wil je dit graag leren? Reageer dan zeker ook, want motivatie vinden we net zo belangrijk als kennis!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een open, eerlijke en harde werker. Je steekt graag je handen uit de mouwen en gaat ten allen tijden secuur te werk. Daarnaast beschik je over:

Ervaring met solderen

Kennis van elektronica

Goede beheersing van de Nederlandse taal;

En een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag bij een flexibel en snelgroeiend bedrijf. Wij vinden ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk en zullen dit altijd stimuleren bij onze werknemers. Je komt terecht in een vrije werkomgeving, met korte lijnen en collegas die in zijn voor een grapje. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en geen enkel idee is gek genoeg! We bieden natuurlijk een goed marktconform salaris tegenover de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Vakantiegeld
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Gezellig vrijdagmiddagborrel
Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Werkschema:

Dagdienst
ma-vr

Thuiswerken:

Nee



Locatie

NRG Europe Components https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb359fd8286a0d69ef548c178c8c4b991ad7be0e1b7a2735.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cb359fd8286a0d69ef548c178c8c4b991ad7be0e1b7a2735.png
4751VL Oud Gastel Noord-Brabant NL