Energie advies NL

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Energie advies NL
  • Energie advies NL
  • Dokkum, Friesland

Junior sales agentDIRECT STARTEN!

Wil jij flexibel kunnen werken vanuit huis en wanneer het jou uitkomt? Ben jij op zoek naar een echt uitdagingenwaar je snel zou kunnen starten?
Wil jij werken waar je gewaardeerd wordt voor je inzet en we je individuele belangen ook belangrijk vinden? Wil jij je voegen aan het snelst groeiende en het leukste salesteam van Zwolle?
Spreekt dit jou aan, kom kennismaken!
Binnen het callcenter salesteam ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonisch contact met bestaande en nieuwe klanten. Jouw doel is om klanten te helpen door een goed aanbod op maat aan te bieden. Samen met de klant bekijk je hun huidige overeenkomst, maakt een vergelijking, bespreekt de mogelijkheden en adviseert op basis van hun wensen. Klantvriendelijkheid staat voorop in je werk.
Ten alle tijden krijg je coaching onthejob. Wij kunnen garanderen dat we je binnen 1 week de benodigde productkennis en skills meegeven zodat je zelfstandig als adviseur te werk kan!
Wij bieden veel:
Een bovengemiddeld salaris wat kan groeien tot19 europer uur! (Startloon is13 europer uur, wij betalen je maandelijks of wekelijks uit)ben je zzper dan word je betaald per contract.
Een bonusstructuur waarin je tot wel 1000 euro netto bonus kan verdienen. De mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen, ideaal voor studenten (09:00-21:00 uur doordeweeks en van 11:00 tot 17:00 uur op Zaterdagen)
persoonlijke ontwikkel/trainingsmogelijkheden
1x in de maand samen komen op ons kantoor voor een informatie dag en waar sta je nu eigenlijk als sales agent en wat kunnen we je bieden om je beter te maken etc.
Genoegparkeermogelijkheden om het pand heen
Veel werkplezier!
Thuis werken
Wij vragen:
Goedecommunicatieve vaardigheden
Verantwoordelijkheidsgevoelen overtuigingskracht
Een leergierige en sterkemindset
Flexibiliteiten doorzettingsvermogen
Eenminimale beschikbaarheid van 12 uur (korter is evt. Mogelijk in overleg)
Iemandmet een nuchtere persoonlijkheid en gevoel voor humor


Cvs zeggen ons niet veel, je persoonlijkheid wel. Voor de formaliteit en het kunnen inschatten van je ervaring willen we je vragen om jeCVofcontact gegevenste sturen naar: [email protected]

Wij nemen doorgaans binnen 2 werkdagen contact met je op



Locatie

Energie advies NL https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4cd212ed85f916c147d4c6418f5a9c316d89d926e7e91230.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4cd212ed85f916c147d4c6418f5a9c316d89d926e7e91230.png
9101GZ Dokkum Friesland NL