thermieq

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • thermieq
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over ons

In 2011 is thermieq opgericht door Henk Noorman en Mirjam Lamark. We helpen creatieve ondernemers in het mkb met complete administraties, financiƫle- en personele oplossingen. Qua omzet is de verdeling respectievelijk 45%, 30% en 25%. We geloven in onze multidisciplinaire aanpak, in een nauwe samenwerking met de klant en in up to date administraties die een bron van informatie zijn.

Dit laatste, horen we van onze klanten, is bijzonder: up to date zijn. Vaak komen klanten bij ons terecht, omdat de boekhouding achterloopt (zelfs enkele jaren), waardoor geen passende beslissingen gemaakt worden (investeren of juist niet etc.), die cruciaal voor een organisatie kunnen zijn. Daarom ontvangen thermieq klanten altijd hun jaarrekening in de 1e vier maanden van het nieuwe jaar.

Voor de administraties gebruiken we vooral Yuki software. Enkele kleinere klanten ondersteunen we vanuit Moneybird software.

We hebben een fijne en goed bereikbare eigen werkruimte in Amsterdam, vlakbij de Haarlemmerdijk. We werken regelmatig samen in deze werkruimte maar ook op locatie bij onze klanten of vanuit huis.

Onze klanten

Inmiddels hebben we zon 100 trouwe klanten, een kernteam van vier personen en een netwerk van professionals om ons heen. Dankzij tevreden klanten is er vanaf het begin van ons bestaan sprake van een autonome groei. Dat verwachten we ook voor de komende jaren.

Een greep uit onze klanten:
(interieur) architecten, visual en UX-designers, developers, brand-, product- en service designers: https://thermieq.nl/klanten/.

We matchen goed met klanten die graag samenwerken met harmonieuze verbinders en bruggenbouwers die met IQ en EQ werken. Klanten die zakelijke professionals waarderen met initiatief, die vragen stellend en luisterend wensen of problemen onderzoeken in hun context en vanuit daar heldere oplossingen aanreiken. Daarbij gaan we het opruimen van problemen niet uit de weg, maar pakken we deze zacht op de relatie en hard op de inhoud aan.

Ons team

Henk is inmiddels 60+. De collegas in loondienst hebben niet het brede profiel of de wens om vennoot te worden. Mirjam (40+) is senior HR-adviseur. Om de groeiende werkdruk aan te kunnen en klaar te zijn voor de toekomst, waarin Henk eerder minder dan meer wil gaan werken, zijn we dus op zoek naar iemand die op geheel eigenwijze een rol inneemt op het snijvlak van administratieve uitvoering, advisering en ondernemen. Wat ons betreft is het goed denkbaar dat na positieve werkervaringen in een eerste jaar al in het tweede jaar instap als vennoot aan de orde is.



Locatie

thermieq
1013JB Amsterdam Noord-Holland NL