Duifhuizen Tassen en Koffers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Duifhuizen Tassen en Koffers
  • Duifhuizen Tassen en Koffers
  • Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Duifhuizen is sinds de oprichting in 1953 dé koffers en tassen specialist. Je vindt bij ons online een kwalitatief, ruim en gevarieerd aanbod dat aansluit bij de nieuwste trends. Dit varieert van reiskoffers tot aan tassen van diverse bekende topmerken. Duifhuizen profileert zich als dé echte lederwaren specialist en daarom mogen ook alle soorten klein lederwaren, zoals portemonnees, niet ontbreken. Ook stijlvolle damestassen van prachtige leersoorten zijn volop aanwezig in ons assortiment. Door middel van ons uitgebreide filtersysteem in combinatie met de productcategorieën of het merkenoverzicht kun je eenvoudig navigeren over de Duifhuizen site.

DUIFHUIZEN TASSEN EN KOFFERS, EEN STUK GESCHIEDENIS
Zoals in het stukje hierboven benoemd is Duifhuizen in 1953 opgericht door de heer A. Duifhuizen in het dorp Oud-Beijerland, gelegen in de Hoeksche Waard, onder Rotterdam. A. Duifhuizen was lederbewerker van beroep en maakte in die tijd ook nog zelf producten voor zijn winkeltje in Oud-Beijerland.
Dit was het begin van de winkelketen van Duifhuizen. Na verloop van tijd kwamen vier van zijn zoons Bas, Theo, Jan en Kees in het bedrijf en werden er meerdere winkels geopend in Zeeland, Zuid-Holland en Gelderland. Al snel werd het magazijn aan de Oostvoorstraat te Oud-Beijerland te klein en moest er worden gezocht naar een alternatief. Dit leidde tot de nieuwbouw van het Duifhuizen hoofdkantoor op het industrieterrein van Oud-Beijerland in 1998 waar het bedrijf tot op deze dag gevestigd zit.
Om in te springen in de trend van online shopping werd besloten door de Duifhuizen directie dat het goed was om zowel offline als online tassen en koffers aan te bieden. De gedachte was dat beide formules elkaar konden ondersteunen om de klant beter van dienst te zijn. Dit leidde tot de start van de Duifhuizen webshop in 2012.

WAAR STAAT DUIFHUIZEN TASSEN KOFFERS VOOR?
Duifhuizen staat voor de verkoop van premium tassen en koffers. Kwaliteit is hierin een belangrijk oogmerk. Persoonlijk contact, service gerichtheid en een brede collectie waarin iedereen kan slagen zijn de waarden van waaruit Duifhuizen als bedrijf opereert. Voor iedereen die op pad gaat naar werk, vrienden/vriendinnen, school of op reis . Het maakt niet uit of het ver weg is of dichtbij, de juiste producten zijn te vinden! En Duifhuizen wil je hierbij op alle mogelijke wijze assisteren.

DUIFHUIZEN, OFFLINE éN ONLINE DE SPECIALIST
Bij Duifhuizen zijn wij ervan overtuigt dat offline en online verkoop elkaar flink kunnen versterken. Een intensieve samenwerking tussen de winkels en de webshop is het gevolg. Het gehele Duifhuizen assortiment is via beide kanalen te verkrijgen. Een aantal praktijk voorbeeldjes: Tassen kunnen in de winkel worden uitgezocht en via de webshop bezorgd worden en andersom. Je kunt een specifieke tas of product opvragen bij de webshop om in een winkel te komen bekijken. Alles is mogelijk om de klant van dienst te zijn! Vraag dan ook gerust onze online klantenservice of winkelpersoneel om advies.



Locatie

Duifhuizen Tassen en Koffers https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/579cd5407a93d11a8ed18c997b597edfb6c2d3f8f497889a.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/579cd5407a93d11a8ed18c997b597edfb6c2d3f8f497889a.jpg
3261LV Oud-Beijerland Zuid-Holland NL