Nanny Solutions Gooi en omstreken

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nanny Solutions Gooi en omstreken
  • Nanny Solutions Gooi en omstreken
  • Naarden, Noord-Holland

Al ruim 10 jaar verzorgt Nanny Solutions met veel plezier de opvang van kinderen in Amsterdam en omstreken. Wij mogen met trots melden dat er sinds mei 2017 een tweede vestiging is geopend die zich geheel richt op regio Gooi en omstreken.

Nanny Solutions Gooi en omstreken is een professioneel bemiddeling en begeleidingsbureau voor kinderopvang aan huis. Wij voorzien in kinderopvang op maat waarbij ouders bepalen op welke manier zij de opvang van hun kinderen willen vormgeven.

Bij ons staat de kwaliteit en de betrokkenheid van de opvang voorop. Wij willen er zeker van zijn dat de kinderen niets tekort komen bij onze nannys.

Naast het feit dat wij zoeken naar een zo goed mogelijke match tussen het gezin en onze nannys begeleiden wij de opvang vanaf het eerste moment. Regelmatig zullen we telefonisch contact opnemen, worden er cursussen aangeboden, hebben wij een externe pedagoge en belastingadviseur aan ons gekoppeld, komen wij langs op locatie, rijken wij themas aan waar mee gewerkt kan worden en brengen we je in contact met andere nannys uit de buurt.

Vind je het leuk om met kinderen te werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heb je een diploma behaald van een kindgerichte opleiding of een ander diploma dat voldoet om als nanny te mogen werken en ben je enthousiast? Neem dan nu contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welk gezin er het beste bij je past!



Locatie

Nanny Solutions Gooi en omstreken https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/868265495a7e6b6e45aa5338bbab15eeae55e2746cfd7012.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/868265495a7e6b6e45aa5338bbab15eeae55e2746cfd7012.png
1411CL Naarden Noord-Holland NL