White Baron

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

White Baron
  • White Baron
  • Amstelveen, Noord-Holland

White Baron is dé IT partner bij uitstek.

Naast up-to-date kennis, een flink stuk flexibiliteit en Hollandse nuchterheid hebben wij een pure no-nonsense instelling. Wij hanteren verder normale tarieven en spreken begrijpelijke taal. Want ICT is al ingewikkeld genoeg.

ICT is gewoon ons ding. We volgen ontwikkelingen en trends nauwlettend en houden onze kennis en certificeringen altijd strak up-to-date. Zo zijn we niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken en technologieën, maar kunnen we deze ook effectief in de praktijk toepassen.

Bij White Baron gebruiken we geen hippe marketing termen en hebben we geen fancy sales managers die continue op zoek zijn naar een snelle deal. We zijn en blijven gewoon ons zelf en gebruiken geen moeilijk technische termen om maar interessant te lijken.

We adviseren onze klanten al sinds 2004 op een proactieve manier. Zo zijn ze goed voorbereid op de toekomst en komen ze niet voor vervelende verrassingen te staan waardoor de business gevaar kan lopen. Als wij voor onze klanten aan de slag gaan, merken ze niet dat de ICT goed op orde is. Ze gaan het logisch en vanzelfsprekend vinden. Eigenlijk zoals het hoort: ICT gaat voor ze werken.

Systeembeheerder met kennis M365

Amstelveen - MBO - 40 uur
White Baron


Locatie

White Baron https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ffbc62e5926ff46ff3e76f34d808a1cbb4caad989c2c07f7.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ffbc62e5926ff46ff3e76f34d808a1cbb4caad989c2c07f7.png
1183AT Amstelveen Noord-Holland NL