Radio 121

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Radio 121
  • Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

Radio 121 is een gloednieuw radiostation dat is opgezet door 2 ervaren landelijke radiomakers. Overdag een lekker breed format.... vna pop/rock uit de 90ér jaren tot de hits uit de 80er jaren... nieuwe platen... nieuws er doorheen zodra er nieuws te melden valt... interviews... life artiesten... Radio zoals radio bedoeld is dus. En s avonds toveren we Radio 121 om tot Station of the Stars..... bekende Nederlanders die hun roots in de radio- en muziekwereld hebben verdiend komen dan hun eigen smaak draaien.

We zoeken een allround medewerker die ons helpt om het station neer te gaan zetten. Alles moet namelijk nog gebeuren... muziek invoeren, administratie doen, gasten uitnodigen, koffie zetten, meedenken met het beleid.... alles dus wat er moet gebeuren doe je samen met ons.

Het is een geweldige job die we hebben, maar vooralsnog moet je t doen met een onkostenvergoeding. Meer hebben we nog niet. Maar dat komt vast en zeker nog als we een tijd draaien. Wel leer je ongelooflijk veel, is het een enorme uitdaging als je van pionieren houdt, leer je te gekke mensen kennen en is het gewoon heel leuk om te doen.

Vind je t leuk om ons te helpen om Radio 121 op te zetten en op de kaart te zetten? En ben jij altijd vrolijk, altijd in voor een geintje, hou je van muziek en ga je graag met mensen om? Reageren dan!



Locatie

Radio 121
3752HA Bunschoten-Spakenburg Utrecht NL