Senefelder Misset

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Senefelder Misset
  • Senefelder Misset
  • Doetinchem, Gelderland

Senefelder Misset is dé specialist op het gebied van drukwerkoplossingen en crossmediale diensten voor de totale publishingketen van uiteenlopende organisaties. Zowel voor tijdschriftuitgevers als voor andere profit en non-profit organisaties met uitgeefactiviteiten.

Wij leveren niet alleen geavanceerde printoplossingen in rotatie offset en vellen offset, maar ook logistieke dienstverlening en innovatieve digitale oplossingen op het gebied van online-, mobile- en tablet publishing. Ook geven wij advies over en begeleiding in het gehele uitgeefproces. Met de nadruk op een crossmediale aanpak.

We kunnen onze rol als allround platform provider effectief uitvoeren, omdat we alle benodigde grafische disciplines in huis hebben. Daarbij bieden we een aantal onderscheidende kenmerken: slagvaardige vakmensen, één aanspreekpunt tijdens het gehele grafisch technische proces, zeer hoge leverbetrouwbaarheid, korte doorlooptijden en een stuk extra service, zoals advies bij offerteaanvragen en een (gratis) helpdesk.

Roto Smeets Divisie Print
Senefelder Misset maakt, net als Roto Smeets Deventer en Roto Smeets Weert, deel uit van de Divisie Print van Roto Smeets Group, een toonaangevende Europese aanbieder van hoogwaardige grafische diensten. Binnen Senefelder Misset faciliteren we uitgevers van content met verschillende drukprocedés, waaronder vellen offset en rotatie offset en diverse geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden.

Naast onze grafische dienstverlening bieden we verschillende uitgeefdiensten aan onder het bedrijfsonderdeel Dock35. Dock35 bestaat uit X-Media Solutions, PSH Media Sales, NextGen Publishers en Dock35 Marketing. Met deze onderdelen ondersteunen we onze klanten bijvoorbeeld bij de creatie en realisatie van mediakanalen (websites, apps, video) en het effectief exploiteren van tijdschriften en andere mediakanalen. Onze alles onder één dak formule is absoluut uniek!



Locatie

Senefelder Misset https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d2a3a1c75334a1da9b0387a1b490bf210a222c91cd160792.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d2a3a1c75334a1da9b0387a1b490bf210a222c91cd160792.jpg
7006RK Doetinchem Gelderland NL