Russle

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Russle
  • Russle
  • Nijmegen, Gelderland

Met ons team reizen wij de hele wereld over om de leukste selectie aan speelgoed, home deco, gifts, kindermeubels en nog veel meer te verzamelen. Ons aanbod is erg breed waardoor je bij Russle terecht kunt voor een heel scala aan wensen en producten. Wil je jouw huis inrichten met stijlvolle meubels? Wil je een bijzonder cadeau kopen? Wil je online speelgoed bestellen voor jouw kind(eren)? Al zeggen we het zelf: wij bieden een zeer unieke en brede selectie aan producten.



Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien is ons logo een kameleon. Waarom? Omdat dit reptiel en Russle veel overeenkomstige eigenschappen hebben. Ten eerste is de kameleon een erg veelzijdig dier, net als dat Russle een veelzijdig aanbod aan producten heeft. Daarnaast staan deze gekleurde reptielen ook bekend om hun aanpassingsvermogen. Ze veranderen mee met hun omgeving en dat doet ons speelgoed ook. Neem bijvoorbeeld onze multifunctionele loopfietsen: wanneer jouw kind klaar is voor de volgende stap, kan de loopfiets eenvoudig worden omgetoverd in een minifietsje! Ons speelgoed groeit mee met jouw kind, zodat het geschikt is voor meerdere levensfases en optimaal genoten kan worden van ons speelgoed.



Een cadeau kopen is nooit makkelijk. Je moet op dat moment toevallig de inspiratie hebben om iets origineels te bedenken. Gelukkig denkt Russle graag met je mee! Tijdens onze wereldreizen draait ons creatieve brein op volle toeren zodat jij met een perfect cadeau aan komt. Bovendien wordt onze collectie continu vernieuwd, waardoor de keuze breed blijft.



Onze producten zijn genspireerd op de laatste home deco trends, de meest trendy meubels, het leukste kinderspeelgoed op de markt en onze nieuwste ingevingen voor originele en multifunctionele cadeaus. Onze passie is om jou als klant te verrassen met onderscheidende producten die je niet gauw tegenkomt in andere speelgoed- en decowinkels. Hou jij wel van verrassingen? Dan is Russle waar je moet zijn. Want anders is leuk.



Vanwege de Corona maatregelen willen wij onze klanten graag tegemoet komen. Wij kunnen jouw bestelling als cadeautje versturen naar een ander adres. Geef dit bij de bestelling aan, dan schrijven wij een persoonlijk kaartje en pakken wij het pakket in!



Locatie

Russle https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ce01634b9a3357ef4b704004bcdf8301cb49c63c2658c1ef.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ce01634b9a3357ef4b704004bcdf8301cb49c63c2658c1ef.png
6515AS Nijmegen Gelderland NL