Inzowijs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Inzowijs
  • Inzowijs
  • Leiderdorp, Zuid-Holland

Welkom bij Inzowijs! Dagelijks werken we met een enthousiast en hecht team van ervaren zorgcordinatoren, vast kantoorpersoneel en (startende) professionals hard om onze kinderen de beste zorg te bieden.

Wat wij doen?
Onze gemotiveerde hbo- en wo-opgeleide collegas ondersteunen een zo breed mogelijke groep jeugdigen met lichte tot matig complexe problematiek. Het doel van elke begeleiding is dat deze kinderen en jongeren hun talent en potentieel optimaal benutten in de dagelijkse omgeving. Thuis, op de groep of tijdens de Wijsdagen. Ook werken wij intensief samen met en op diverse scholen. Wij begeleiden onder andere bij het aanleren van sociale vaardigheden, emotieregulatie en/of het vergroten van de zelfredzaamheid.

Waarin we uitblinken
Bij Inzowijs is elk kind mede-eigenaar van zijn of haar plan en ontwikkelproces; we geven samen richting aan de toekomst. Op een creatieve manier denken wij met kind, ouder(s) en andere betrokkenen mee. De zorg die wij bieden is persoonlijk, laagdrempelig, flexibel en van hoge kwaliteit. We hebben dan ook veel oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze talenten en zijn ISO-gecertificeerd.

Inzowijs voor iedereen
Diversiteit en inclusie; hoe gaan wij daarmee om? Ons team bestaat uit veel verschillende mensen. Dit verschil zit hem in talent, overtuiging, voorkeur, waarde, gedrag of cultuur. En iedereen hoort erbij. Elke collega en iedere cliënt kan bij ons rekenen op gelijke behandeling. Samen gaan we voor hetzelfde doel; zoveel mogelijk gezinnen blij maken!

Meer informatie
Wil jij relevante werkervaring opdoen waarmee je jouw CV enorm verrijkt plus een flexibel contract met marktconform salaris? Wij zijn jouw springplank naar de toekomst. Inzowijs is actief in de regios Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlemmermeer, Leiden en Utrecht. Bekijk de actuele vacatures op www.inzowijs.nl/vacatures.



Locatie

Inzowijs https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f134fa2f67da3bccda95c77b1c9330ca9e64d988198efc79.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f134fa2f67da3bccda95c77b1c9330ca9e64d988198efc79.png
2351AA Leiderdorp Zuid-Holland NL