Centix

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Centix
  • Centix
  • Montfoort, Utrecht

Centix B.V. levert een softwareoplossing gespecialiseerd op het gebied van technisch asset management. We leveren oplossingen voor het beheren van assets en locaties, het uitvoeren van onderhoud en (elektrotechnische) inspecties, aansturen van serviceorganisaties en het soepel laten verlopen van order- en verhuurprocessen.

We hebben klanten nationaal tot internationaal van een klein lokaal bouwbedrijf tot internationale marktleiders. We bedienen branches zoals bouw- en GWW bedrijven, installatiebedrijven, technische groothandels, inspectie- en keuringsbedrijven, verhuurbedrijven, industrie, zakelijke dienstverleners en offshore.
Door de informele sfeer zijn de lijntjes kort en wordt persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd om zo door te kunnen groeien in onze organisatie.

Door constante groei zijn wij per direct op zoek naar nieuwe specialisten om ons team te versterken. Onze organisatie heeft een platte structuur waar een informele en open sfeer heerst. Door de korte lijntjes zijn we slagvaardig en efficiënt. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en we hebben actief beleid en een persoonlijk budget op het gebied van duurzame inzetbaarheid. We zijn op zoek naar eigenwijze nieuwe collegas die het liefst weer net iets anders toevoegen aan ons team. Bijna al onze functies kunnen ook in deeltijd ingevuld worden!

Momenteel hebben we een kantoor in Montfoort (UT) en in Urmond (LB). Voor uitbreidingen aan ons team is doorslaggevend waar we het juiste talent kunnen vinden. Kom je uit een heel ander deel van Nederland? We hebben de intentie om richting Delfzijl en Zeeland ook nog kantoor uitbreidingen te doen.

Veel van onze collegas vinden het fijn om toch (deels) op kantoor te werken maar sta jij daar als toekomstig Centix collega anders in? Kom in contact met ons en ga het gesprek aan over wat de mogelijkheden zijn.



Locatie

Centix https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2b13e284b41d3b3a75c354ff6bad7c83cb885a02fe2c61e4.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2b13e284b41d3b3a75c354ff6bad7c83cb885a02fe2c61e4.png
3417XS Montfoort Utrecht NL