AnylinQ

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • AnylinQ
  • Leusden, Utrecht

AnyLinQ maakt IT toegankelijk. De hoeveelheid data in onze wereld groeit exponentieel. Dat stuwt de digitale transformatie. En daarmee nemen ook de complexiteiten en afhankelijkheden exponentieel toe. In die wereld helpen wij organisaties bouwen aan een continue voorsprong met een ICT-omgeving die toekomstbestendig en wendbaar is en blijft.

Wij adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren complexe hybride IT-infrastructuren op het gebied van Network Security, Infrastructure Cloud en Datamanagement. Vanuit een integrale kijk en op een wendbare manier integreren we IT-technologie, -kennis en -services.

Onze kennis van HCI en Cloud integratie en -beheer, in combinatie met de mogelijkheden van Azure stellen ons in staat om op een wendbare manier, technologie, kennis en services te verbinden; Azure is een pilaar onder onze missie om vanuit een integrale blik bedrijven te helpen datagedreven te laten werken in een hybride IT-landschap: We love-IT, live-IT, lead-IT.

Onze organisatie met circa 200 medewerkers wordt gekenmerkt door een platte structuur met veel vrijheid en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn TOPP: We acteren als 1 Team voor een topresultaat, we zijn Ondernemend en onze mensen hebben de ambitie, kansen en vrijheid om dingen te veranderen, we zijn Professioneel en wat we doen, doen we erg goed en we zorgen voor Plezier door te verbinden en je werk (omgeving) leuk en inspirerend te maken.



Locatie

AnylinQ
3832RC Leusden Utrecht NL