fresh and clean services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • fresh and clean services
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Fresh Clean Services biedt het hoogste niveau van schoonmaakoplossingen en -verwachtingen door ons professionele ondersteuningspersoneel. Als een team zijn we persoonlijk toegewijd aan de behoeften van onze klanten, terwijl we altijd een hoge standaard van uitmuntendheid handhaven. Bij u thuis of in uw bedrijf gedragen wij ons te allen tijde met integriteit.

We zijn ons ervan bewust dat de bedrijven van onze klanten een directe weerspiegeling zijn van zichzelf en hun eigen toewijding aan professionaliteit. Door te kiezen voor Fresh Clean Services weet u dat u de meest betrouwbare, eerlijke en klantgerichte service krijgt die beschikbaar is. Wij bieden schoonmaakoplossingen, evenals productbenodigdheden en speciale services. We streven ernaar om elke dag de beste te zijn in de schoonmaakbranche. We hebben onvermoeibaar gewerkt om Fresh Clean Services te positioneren in de markten die we bedienen.

Uw bedrijf en werkplek zijn erg belangrijk voor ons, daarom is Fresh Clean Services toegewijd om u de zorg en professionaliteit te bieden die u verdient.



Locatie

fresh and clean services
3034KG Rotterdam Zuid-Holland NL