FTB Centrum voor Fysiotherapie, Beweging en Training

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FTB Centrum voor Fysiotherapie, Beweging en Training
  • FTB Centrum voor Fysiotherapie, Beweging en Training
  • Baarn, Utrecht

Anders dan de meeste fysiotherapiepraktijken is FTB in 1997 - destijds Functionele Training Baarn - ontstaan uit een sport- en bewegingspraktijk. Inmiddels zijn we meer dan 20 jaar verder en is FTB uitgegroeid tot een multidisciplinaire fysiotherapeutische praktijk met specialisten op vele gebieden.

Omdat het revalidatie- en bewegingsaanbod inmiddels veel uitgebreider is dan Functionele Training is de naam veranderd naar FTB Centrum voor Fysiotherapie Training Beweging. De oorsprong en de basis van de visie van FTB staat nog steeds overeind. Wij zijn ervan overtuigd zijn dat lichamelijke beweging, sport en training het herstelvermogen van de mens verbetert en het menselijk lichaam helpt om ook op oudere leeftijd goed te blijven functioneren.

In het geval dat het lijf dan toch nog hapert staan we klaar om te helpen, te behandelen, te motiveren en te steunen zodat de dagelijkse activiteiten weer snel kunnen worden opgepakt. Uit ervaring weten we dat een goede begeleiding essentieel is voor een goed herstel. Dat is de reden waarom FTB met een brede kijk, vanuit verschillende disciplines, specialisaties en behandelmethoden lichamelijke klachten benadert.



Locatie

FTB Centrum voor Fysiotherapie, Beweging en Training https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d520bf3ce240cfa9c8fcb5f8cc34d61f0fc83d3513b5ed66.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d520bf3ce240cfa9c8fcb5f8cc34d61f0fc83d3513b5ed66.png
3742CD Baarn Utrecht NL