Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
  • Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden
  • Vlagtwedde, Groningen

Faunatuurlijk is het Vakantiepark voor Honden en Hondenwelzijnscentrum in Nederland. Het hondenhotel staat in het teken van dierenwelzijn, diervriendelijkheid en deskundigheid. Vanaf 2011 verlenen wij onze diensten en hopen inmiddels een veilige haven te zijn als de baas even van huis is.

Zorg op maat met veterinaire ondersteuning

Wij streven ernaar alle gasten individuele zorg op maat te bieden, waar wij in het bijzonder kijken naar het karakter van het dier en de gezondheid. Ieder dier, of het nu een hond, kat of knaagdier betreft, heeft een eigen aanpak en verzorging nodig om het een prettig verblijf te kunnen bieden. Wij werken aan de hand van een online persoonlijk account, samen opgesteld met de eigenaren, om het verblijf van de dieren zoals thuis voort te kunnen zetten. Faunatuurlijk legt daarnaast een accent op veterinaire verzorging waardoor wij geen alledaags pension zijn. Juist de dieren met een medische beperking of een gebruiksaanwijzing zijn bij ons meer dan welkom. Door jarenlange ervaring binnen de veterinaire gezondheidszorg vinden ook dieren met medische beperkingen en/of klachten een vertrouwd plekje bij ons. Ons Hondenwelzijnscentrum biedt plek aan honden die moeten revalideren onder begeleiding van holistische dierenartsen.

Opvang in huiselijke sfeer

Faunatuurlijk vangt haar gasten op in het hondenhuis waarbij, naast de wettelijke eisen, vooral rekening gehouden wordt met het welzijn van het dier. Wij maken dan ook geen gebruik van kennels. Dit houdt onder andere in dat roedeldieren in groepsverband worden gehuisvest en dieren die liever op zichzelf zijn ook deze mogelijk geboden krijgen. Er wordt zeker rekening gehouden met honden die moeite hebben met soortgenoten of gewoonweg wegens gezondheidsredenen niet gemakkelijk met anderen gehuisvest kunnen worden. Voor deze vrienden bieden wij individuele huisvesting aan; een eigen woonkamer in huis. Het hondenhuis is aangepast om honden op een vertrouwde manier een leuke tijd en uitstekende verzorging te kunnen bieden. De hond wordt dan ook gewoon bij ons thuis opgenomen in huiselijke, warme omstandigheden.

Biologisch en Ecologisch

Faunatuurlijk richt zich in de bedrijfsvoering op het bio-ecologisch aspect, waardoor wij duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat wij alleen (verzorgings)producten gebruiken die niet schadelijk zijn voor dier en natuur. Hierbij kunt u denken aan reinigingsmiddelen, maar ook zeker aan de voerkeuze. Wij bieden onze gasten dan ook biologisch voer aan, waar oa geen (chemische) toevoegingen in zitten.



Locatie

Faunatuurlijk Vakantiepark voor Honden https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/82d7ca014170365b8afb326efdfd3d703157c073dcea8d1e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/82d7ca014170365b8afb326efdfd3d703157c073dcea8d1e.jpg
9541SZ Vlagtwedde Groningen NL