KALCIO Healthcare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • KALCIO Healthcare
  • Almere, Flevoland

KALCIO Healthcare is een onafhankelijk adviesbureau en interim-dienstverlener in de zorgsector. We werken vanuit de overtuiging dat het werk wat we doen een betekenisvolle bijdrage levert aan toekomstbestendigheid van de gezondheidssector. Het is onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan de toegankelijkheid, effectiviteit, en kwaliteit van de gezondheidszorg. Dit doen we door nauwe samenwerking met klanten en het beschikbaar stellen van onze kennis en expertise.

Onze diensten

KALCIO Healthcare helpt u en uw medewerkers om doelen te bereiken en bij te blijven bij de snelle ontwikkelingen in de zorg op het gebied van technologie, nieuwe wet- en regelgeving en de veranderende behoeften van patiënten en cliënten. Wij helpen ziekenhuizen en zorginstellingen bij het optimaal inrichten van processen, zodat zorgprofessionals zich zorgeloos kunnen richten op patiëntenzorg.

Interim dienstverlening
Wij ontzorgen opdrachtgevers door het leveren van tijdelijke managementcapaciteit zoals interim managers en teamleiders. Het uitgangspunt bij onze interim dienstverlening is het leveren van hoge kwaliteit managementondersteuning vanuit de principes mens, techniek en omgeving. Het team van KALCIO Healthcare bestaat uit experts in het versterken van uw organisatie en het bereiken van uw ambitie voor uw patiënten en cliënten.

Strategie en beleid
De gezondheidszorgsector staat voor de uitdaging om de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg op peil te houden. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het zaak een strategie te bepalen om de vraagstukken van de toekomst nu aan te pakken. KALCIO Healthcare kan u helpen bij het bepalen van de optimale strategie. Wij ontwikkelen uw strategie samen met de mensen in uw organisatie zodat we een goed onderbouwd advies kunnen geven welke wordt gedragen door de organisatie.



Locatie

KALCIO Healthcare
1322CK Almere Flevoland NL