Umbra Zorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Umbra Zorg
  • Umbra Zorg
  • Rijen, Noord-Brabant

Zorgprofessionals van Umbrazorg zijn mensen met passie voor hun vak. Of ze nu nét hun studie hebben afgerond of al jaren in de sector werken, een achtergrond als directiesecretaresse hebben of een verleden als laborant; niet hun ervaring, maar pssie wordt als uitgangspunt genomen. De gemene deler van onze medewerkers is dan ook de liefde voor het zorgvak en het werken met hulpbehoevenden. Het maakt de Umbrazorg-familie een warm bad voor zowel cliënten als werknemers.

Vanuit die aandrang om te zorgen, trekken we gemotiveerde professionals aan, maar leiden we ook nieuwe zorgprofessionals op. Op die manier realiseren we duurzame ondersteuning voor diegenen die het nodig hebben. Heeft iemand het enthousiasme en de motivatie, dan faciliteren wij via de Umbra Academie onderwijs voor de juiste kwalificaties. Een mbo-opleiding, een hbo-studie de mogelijkheden zijn eindeloos.

Werken voor Umbrazorg betekent werken vanuit aandacht en betrokkenheid. Zo wordt er zorg aangeboden zonder dat er sprake is van haast of werkdruk. Die huidige rage in de branche, daar doen wij immers niet aan mee. Omdat al onze zorgprofessionals maximaal 9 cliënten hebben, is er altijd ruimte voor een praatje of een goed gesprek. Want wij weten dat het contact met onze medewerkers het hoogtepunt van iemands dag kan zijn. Wij proberen van iedere dag iets moois te maken, voor zowel onze cliënten als onze medewerkers. Ervaren onze mensen toch te veel werkdruk? Dan ondernemen wij meteen actie. Want welzijn staat altijd op nummer één.



Locatie

Umbra Zorg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a3092ace3aa5c36a7b0a443c88dfacf6f2cabb1e88ec1fe3.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a3092ace3aa5c36a7b0a443c88dfacf6f2cabb1e88ec1fe3.jpg
5121ML Rijen Noord-Brabant NL