NFP Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • NFP Groep
  • Heerenveen, Friesland

Medewerker Commerciële binnendienst

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf? Dan is dit wellicht de baan voor jou!
Als medewerker Commerciële binnendienst weet jij alle vragen en verzoeken van klanten in goede banen te leiden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en de buitendienst. Onze organisatie met standplaats Heerenveen is nog steeds groeiende met dagelijks nieuwe klanten. Kortom, een dynamische functie die volop in beweging is.

Wie zoeken wij?

In jouw rol streef je naar maximale klanttevredenheid en bouw je het klantenbestand steeds verder uit. Je werkt nauw samen met de buitendienstcollegas en maakt een belangrijk onderdeel uit van het verkoopteam. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van contacten met klanten en prospects, het bijhouden van ons klantsysteem Perfectview, het inrichten van FiscFree voor klanten, het beantwoorden van specifieke inhoudelijke vragen en het maken en inplannen van afspraken bij klanten en prospects. De medewerker Commerciële binnendienst die wij zoeken is de spil tussen klant, de buitendienst en de andere afdelingen binnen NFP Groep en toont daarin ook eigen initiatief.

Gevraagde functie-eisen

Afgeronde commerciële opleiding;
HBO werk- en denkniveau;
Ondernemend en sterke communicatieve vaardigheden;
Klantgericht;
Accuraat en proactief;
Goed kunnen plannen en organiseren in een hectische omgeving;
Enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving en met het telefonisch benaderen van klanten en prospects is een pré;
Werken met MS-Office is voor jou een eitje.
Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een dynamische markt, waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. En natuurlijk bieden wij jou allerlei leuke extras met belastingvoordeel via FiscFree!

Bij wie kom je te werken?

NFP Groep is een landelijke en groeiende organisatie die al meer dan 20 jaar marktleider is op het gebied van het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden. De afgelopen jaren zijn er (nieuwe) bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht bijgekomen. Al onze diensten kunnen solo ingezet worden door werkgevers, maar zijn ook een goede aanvulling op elkaar. Onder NFP Groep vallen FiscFree, Nationale Fiets Projecten, NFP Fietslease en Trappers. Met ruim 5.000 werkgevers als klant is NFP Groep niet alleen marktleider maar ook de grootste aanbieder van secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.

Solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je persoonlijke motivatie én CV voor 10 januari 2022 naar [email protected]



Locatie

NFP Groep
8444AS Heerenveen Friesland NL