KramerKraakman

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KramerKraakman
  • KramerKraakman
  • Lelystad, Flevoland

Heb jij affiniteit met de bouw, ben je nauwkeurig en wil je graag mensen helpen? Kijk je ernaar uit om in teamverband binnen een vooruitstrevend bedrijf verder te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsprofiel
KramerKraakman B.V. is een dynamisch bedrijf in Lelystad, werkzaam in vastgoed, management en advies. Onze diensten richten wij met name op ontwikkelaars en bouwbedrijven. We zijn een onafhankelijke partij tussen de koper, het bouwbedrijf en/of ontwikkelaar met een compleet pakket kopersbegeleiding; van de verkoopbrochure tot en met de oplevering van een project.

Ook niet geheel onbelangrijk; naast het werken hebben wij het (gelukkig) ontzettend gezellig binnen ons kleine team! Zo lunchen wij elke dag samen op kantoor en staan wij uiteraard nauw in contact met elkaar. Je staat er nooit alleen voor.

Wat heeft KramerKraakman jou te bieden?
KramerKraakman biedt veel ruimte en vrijheid in je functie, maar ook voor persoonlijke groei en doorontwikkeling. Omdat wij geen bouwbedrijf zijn, zijn wij niet per definitie op zoek naar iemand met een bouwkundige opleiding. Echter is affiniteit met de bouw wel een pré.

Functieomschrijving
Jouw takenpakket als kopersbegeleider zal zeer afwisselend en divers zijn. Denk hierbij aan het voeren van gesprekken met kopers en met het bouwbedrijf. Jij zal het communicatiepunt zijn tussen koper, aannemer en/of ontwikkelaar. Ook het inventariseren en afprijzen van aanvullend meer- en minderwerk zoals; offertes opstellen en de keuzes in optietekeningen doorvoeren valt onder jouw taken. Net als het verwerken van de keuzes in opdrachtbevestigingen en meterkastlijsten.

Functie-eisen
● HBO werk- en denkniveau
● 24 - 32 uur per week beschikbaar (flexibel in te delen)
● Affiniteit met de bouw
● Klantvriendelijk, punctueel en oplossingsgericht
● Zelfstandig werken, maar ook in teamverband
● Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Contact
Spreekt de vacature je aan?
Dan horen wij graag van je! Stuur je motivatie en CV naar [email protected].
Meer weten? Bekijk onze website www.kramerkraakman.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 0320 - 320 090.



Locatie

KramerKraakman https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7a92d5681fb33ce8deb89a2eedebabde9593f290d4580927.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7a92d5681fb33ce8deb89a2eedebabde9593f290d4580927.png
8232JT Lelystad Flevoland NL